Gebakken garnalen met knoflook, chili en olijfolie

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie en de boter samen in een pan met dikke bodem. Kruid de garnalen met peper en zout. Voeg als de boter is uitgebruist de verkruimelde pepertjes en knoflook toe en laat deze licht kleuren. Voeg daarna de garnalen toe en bak deze snel gaar op hoog vuur. Niet te lang anders worden ze taai! Schep de garnalen samen met de olie in voorverwarmde aardewerken schaaltjes en bestrooi deze met peterselie. Garneer de schaaltjes met de citroenpartjes. Serveer deze zo heet mogelijk! Tip: Gebruik indien verkrijgbaar rauwe garnalen. Bak deze in de olie totdat ze roze verkleuren. Lekker met versgebakken stokbrood.

Gebakken garnalen met knoflook, chili en olijfolie is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept