Gebakken ham met geglaceerde appeltjes en champign

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de champignons in vier. Schil de appelen en snij in partjes. Smelt 2 eetl. boter in een braadpan en doe er de champignons in. Roerbak 5 min. Voeg de appelpartjes toe en roerbak nog 3 min. Voeg de Luikse siroop of honing toe en laat al roerend smelten. Roerbak tot de appelpartjes en champignonstukjes glanzen en lichtjes kleuren. Breng op smaak met peper en zout en haal uit de pan. Smelt in dezelfde pan nog 2 eetl. boter en bak de sneden ham heel kort aan, net lang genoeg om ze te verwarmen. Snij elk sneetje ham in vier en schik in waaiervorm op het bord. Lepel er de appelpartjes en champignons rond. Dien op met verse pasta of aardappelpuree.

Gebakken ham met geglaceerde appeltjes en champign is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde zeeduivelfilet met persillade en champign
0 min
Bekijk recept
kip broccoli schotel
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept