Gebakken kabeljauw met witloof en mosterd

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bak de kabeljauwfilet op hoog vuur aan beide kanten lekker bruin. Leg ze even apart.
- Snij het witloof in kleine reepjes en doe die in het vet waar de kabeljauw in gebakken is. Omscheppend 3 minuten bakken.
- Daaraan toevoegen: sap van een 1/2 citroen, 4 el creme fraiche, 1 el mosterd, 1 el gembersiroop (of 1 tl verse gember) 3 eetlepels visbouillon (maken van een klein stukje van een visbouillonblokje).
- Alles goed doorwarmen. Warm de kabeljauwfilet nog even goed op in de magnetron. Schep het witloofmengsel op de borden. Kabeljauw erop en garneren met bieslook. Lekker met aardappelpuree.

Gebakken kabeljauw met witloof en mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept