Gebakken kabeljauwfilet met witloof en mosterd

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Bestrooi de stukken vis met zout en peper en wentel ze door de bloem.
- Maar de witlof schoon en snijd de struikjes in de lengt in smalle reepjes - Smelt de boter in een ruime koekenpan en bak de kabeljauwfilets op matig hoog vuur in ca 4-6 minuten bruin en gaar, keer ze halverwege. Houd de filets warm onder alufolie - Bak de reepjes witlof in het bakvet op hoog vuur al omscheppend in ca 3 minuten beetgaar.
- Roer het citroensap, de creme fraiche, de mosterd en de gembersiroop erdoor en warm het geheel nog ca. 1 minuut zachtjes door.
- Schep de witlof met saus op 2 warme borden en leg de kabeljauwfilets erop.

Gebakken kabeljauwfilet met witloof en mosterd is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept