Gebakken kabeljauwmoot op een bedje van puree

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en laat ze ongeveer 25 minuten koken in gezouten water. De aardappelen afgieten en met een vork pletten. Giet deze puree in een kookpan op zacht vuur. Voeg er de voorverwarmde melk en de room aan toe. Meng met een spatel en voeg er geleidelijk de olijfolie aan toe. Naar smaak peper en zout toevoegen. Bak de kabeljauwmoot, lichtjes overgoten met olijfolie, peper en zout, 10 ? 15 minuten in de oven aan 180?C. Serveer elk portie kabeljauw op een bedje van aardappelpuree. Onmiddellijk opdienen.
Voorbereiding
stijd: 50 minuten

Gebakken kabeljauwmoot op een bedje van puree is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept