Snij hesp in blokjes en meng met champignons en kaas Snij kalfssteaks voor 3/4 door en vul op met dit mengsel, vouw dicht en steek vast met prikkers Haal vlees door gekruide bloem Bereid garnituur voor kerriesaus: snij garnituurgroenten in julienne fruit groenten aan in vetstof, voeg bouillon toe en laat beetgaar stoven Bereid kerriesaus: schil appel, snijd in blokjes maak selder schoon, spoel, snijd smelt vetstof, fruit appel en selder, bestrooi met bloem en kerriepoeder en laat even kleuren voeg witte wijn en bouillon toe en laat stoven tot appel en selder gaar zijn wrijf saus door puntzeef en voeg bij garnituurgroenten bind eventueel met gebroken maïzena voeg peterselie en kervel toe Bak vlees in vetstof in pan, kruid, laat 10 tot 15 min. nagaren. Bereid garnituur voor.- omwikkel ananas met spek, laat even kleuren in vetstof in pan Schik vlees op bord, leg ananas op vlees, dresseer saus
Gebakken kalfssteaks op koloniale wijze is een recept van Jerryke's Cuisine