Gebakken rog met geplette aardappel en lente-ui

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de port met de balsamicoazijn aan de kook en laat inkoken tot een dikke stroop. Knip de rogvleugels tot een halve maan en bak ze goudbruin in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Haal de vleugels uit de pan, bak er de ham even in aan en voeg de in twee gesneden kappers toe, wat olijfolie en de ingekookte azijnstroop. Kook de aardappelen beetgaar in lichtgezouten water. Giet af, voeg een scheut olijfolie toe en prak fijn met een vork. Kruid met peper en zout. Hak de lente-uitjes fijn en meng ze onder de aardappelpuree. Schik in een ring op vier borden, leg er de rogvleugels naast en werk af met de saus. Smakelijk !

Gebakken rog met geplette aardappel en lente-ui is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept