Crumble: Verwarm de oven voor op 180°C. Mix de peperkoek tot grof kruim. Meng met uw vingers het peperkoekkruim met de boter, peper, een snuifje zout en de bloem. Zet de crumble in een ovenschotel 12 minuten in de oven. Knolselder: Snijd de knolselder in blokjes en bak 5 minuten in olijfolie met wat peper en zout. Saus: Kook de koffie op een zacht vuurtje met de koffielepel suiker, totdat u een lichte siroop krijgt. Voeg er vervolgens de groentefond en de room bij en laat weer uitkoken, totdat de saus aan de lepel blijft kleven. Sint-Jakobsvruchten: Verhit olijfolie in een pan en bak de Sint-Jakobsvruchten aan beide zijden. Kruid lichtjes en houd de binnenkant rauw. Afwerking Serveer de knolselder naast de sint-jakobsvruchten (3 per persoon). Mix de saus en schenk ze naast de sintjakobsvruchten. Bestrooi de borden met de crumble. Dit is een gerecht van Lisa Calcus, restaurant Les Gribaumonts, Rue d'Havré 95, 7000 Bergen
Gebakken sint-jakobsvruchten, crumble van peperkoe is een recept van Jerryke's Cuisine