Pel en snipper de ui en snijd de courgette in blokjes. Verwarm 2 eetlepels margarine in een pan en schep de ui, courgette en doperwten erdoor. Sprenkel er 1 eetlepel citroensap over en voeg zout en peper naar smaak toe. Smoor de groente afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar. Besprenkel de sliptongetjes met wat citroensap en strooi er zout en peper over. Wentel de vissen door de bloem. Verhit 2 eetlepels margarine in een grote koekenpan en bak de sliptongetjes (in twee keer) in 4-6 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege. Pluk de muntblaadjes van de takjes en snijd ze in dunne reepjes. Schep de munt door de courgette. Schep de courgette met doperwtjes op vier borden en leg de sliptongetjes ernaast. Lekker met gekookte krielaardappeltjes. Tips: Vervang de sliptongetjes door kleine scholletjes. Vervang de doperwten door snijbonen in stukjes van 2 cm gesneden. Weetje Margarine: hoe zachter hoe beter Wist je dat margarine uit een kuipje gezonder is dan margarine in een wikkel? En dat margarine uit een fles nog gezonder is? Hoe zachter of vloeibaarder de margarine, des te meer goede, onverzadigde vetten erin zitten. Gebruik dus bij de bereiding van vis altijd vloeibare margarine of vloeibare bak&braad. Of olie natuurlijk, dat is ook altijd goed.