Gebakken witloof met witte wijn, slagroom en biolo

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Sjalotten en witloof grof snijden. Boter in de pan doen en de sjalotten, witloof en laurierblad ongeveer 5 tot 6 minuten aanbakken tot het geheel mooi goudbruin is geworden. Giet de witte wijn en de slagroom er vervolgens bij en bestrooi met wat peper. Laat dit tot de helft inkoken en doe het dan in een ovenschaal. Rasp de kaas over het witloofmengsel en zet het geheel een paar minuten onder de grill om te gratineren. Tenslotte haal je het gerecht uit de oven, strooi je de garnalen erover en wat bieslook ter garnering.

Gebakken witloof met witte wijn, slagroom en biolo is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza met gegrilde kip
Bekijk recept
Pizza met gegrilde kip
Bekijk recept
Pannenkoek met champignons
Bekijk recept
Hollanse couscous
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept