Gebakken zalm met Gandaham en zwarte tagliatelle

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
Tagliatelle koken De zalm uitsteken (rond) omwikkelen met Gandaham en opbinden met een touwtje In de oven bakken met olijfolie (20 min.) de rest van de zalm pureren, mengen met een beetje room en eiwit, kruiden met peper en zout, omwikkelen met een reepje Gandaham en 5 min. garen in de oven 4 plakken Gandaham drogen in de oven (20 min.) op 50?C rivierkreeftensaus groene kruidensaus: spinazie cutteren en vermengen met olijfolie Afwerking een torentje tagliatelle midden op het bord leggen hierop de zalmrolletjes versieren met een plakje gedroogde Gandaham en enkele sprietjes bieslook rondom de rivierkreeften- en kruidensaus en versieren met de zalmmousse

Gebakken zalm met Gandaham en zwarte tagliatelle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept