Gebakken zalmfilet met peterseliesalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Hak de radijsjes met de knoflook in een keukenmachine of met een mes fijn.
- Neem de blaadjes peterselie van de steeltjes, voeg ze aan het radijsmengsel toe en hak ze kort mee. Voeg het limoensap, de olie en peper en zout naar smaak toe.
- Wrijf de zalmfilets in met olie en bestrooi ze met peper en zout naar smaak.
- Bak ze in een pan met antiaanbaklaag aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. net gaar.
- Serveer de salsa er apart bij. Lekker met gebakken aardappelen en uien uit de oven.

Gebakken zalmfilet met peterseliesalsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koriander-peterseliesalsa met knoflook
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde kabeljauw met peterseliesalsa en risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nijlbaars met Peterseliesalsa
20 - 30 min -
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept