Gebakken zalmmoot met bieslooksaus

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de sjalotjes, de witte wijn, de witte vermout en de bouillon in een pan en laat tot de helft inkoken. Voeg de bieslook en de crème fraiche toe en breng het geheel weer aan de kook. Voeg één voor één de klontjes boter toe en roer het er goed doorheen. Maak op smaak met zout en peper. Verwarm heel kort de wortelslierten en de lente-ui in kokend water. Ontdooi de zalmfilets en bak ze aan beide kanten bruin en bestrooi met zout en peper. Serveer met de saus de wortel- en de lente-uislierten. Lekker met pasta.

Gebakken zalmmoot met bieslooksaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Broccolischnitzel met gele rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartjes met frisse bieslooksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schnitzel met bieslooksaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijsjes met koolraap in paprikasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept