Gebakken zeeduivel met hazelnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Rasp de schil van 1 sinaasappel fijn en pers deze sinaasappel. Snijd een plak van de boven- en onderkant van de andere sinaasappel. Schil hem en snijd het wit en de velletjes weg, waarbij je de ronding van de vrucht volgt. Snijd de partjes los en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schik de plakken venkel en de sinaasappelblokjes in een licht ingevette ondiepe ovenschaal en plaats de vis erbovenop. Besprenkel het geheel met het sinaasappelsap en voeg zout en peper toe. Vermeng de bieslook met de geraspte sinaasappelschil, de hazelnoten, het broodkruim en de olie, voeg voldoende zout en peper toe en roer tot een gelijkmatige massa ontstaat. Schep het broodkruimmengsel over de vis en spreid het uit. Bak de vis 35-40 minuten in de oven, totdat de vis gaar is en de bovenlaag goudbruin

Gebakken zeeduivel met hazelnoten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept