Gebakken zeevruchten met mascarpone

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de zeevruchten oppervlakkig ontdooien en dep goed droog. Snipper de sjalot fijn. Bak de zeevruchten al roerend in 2 eetl. zonnebloemolie gedurende 1 à 2 min. op een hevig vuur. Haal uit de pan en hou warm. Bak de sjalot glazig in 1 eetl. zonnebloemolie en voeg de tomatenblokjes, de erwtjes en de tomatenpuree toe. Roer er voorzichtig de mascarpone onder. Kruid met tijm, oregano, paprika en cayennepeper en laat 5 min. sudderen, Voeg de zeevruchten toe en laat nog 2 à 3 min, opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout. Verdeel over de borden en serveer met gekookte rijst. Bestrooi eventueel met een beetje peterselie.

Gebakken zeevruchten met mascarpone is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept