Gebakken zeewolf met aardappel/krabpuree en groent

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak puree van de aardappels en voeg het krabvlees toe. Haal met een parisienneboortje bolletjes uit de groente en blancheer ze beetgaar in bouillon. Saus: Laat de witte wijn met de Noilly Prat, het fijn gesneden sjalotje en het laurierblad reduceren tot 1 deciliter. Voeg de room toe en laat nog wat inkoken. Monteer met de boter en op smaak brengen. Voeg de groente aan de saus toe. Kijk de zeewolf na op graatjes en snijd de vis in 10 stukjes. Zout en peper, wentel door de bloem en bak in wat boter om-en-om; eerst flink op de kant waar het vel heeft gezeten en dan kort aan de andere kant. Dresseer hete puree op van midden op het bord met behulp van een ronde uitsteker; leg hierop de vis en schenk de saus eromheen.

Gebakken zeewolf met aardappel/krabpuree en groent is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde Kalfsentrecote Op Saffraanrisotto Met Groene Groent
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kalfsentrecote Op Saffraanrisotto Met Groene Groent
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
witloofsoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta Met Pesto En Tonijn
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept