Grootmoeders patee recept

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

lever en vlees in stukken snijden en malen door de vleesmolen sjalotjes heel fijn snijden, licht bruinen in de boter en bij het vlees voegen zout, peper, nootmuskaat, tijm en laurier toevoegen alles zeer goed mengen en in vuurvaste schotel doen afdekken met de schijfjes dun gesneden spek (als versiering) in voorverwarmde oven (170°) plaatsen gedurende ongeveer 3 kwartier een nacht laten afkoelen alvorens aan te snijden.

Grootmoeders patee recept is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Pittige linzen-limoensoep recept
Bekijk recept
Simpele runderstoof met sperziebonen recept
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept

Grootmoeders scholfilet met zeekraal en zachte boterjus
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJshartjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rode bieten en appel met pruimenjus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept