Groenteburger met aardappelen, kerriesaus en fruit

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schil en snijd de aardappelen in blokjes. Meng kokosmelk, kerrie, limoensap en geperst look. Fruit de gehakte ui gedurende 3 min in warme olie in een hoge braadpan. Voeg hieraan de blokjes aardappelen en de warme groentebouillon toe, dek af en laat gedurende 15 minuten op een matig vuur koken. Schil de appels, verwijder de pitten en snijd in blokjes. Voeg deze samen met de kokosmelk en de kruiden aan de inhoud van de braadpan toe. Meng en laat nog 10 minuten op een zacht vuur doorkoken. Bestrooi met koriander en gember. Roer en laat 5 minuten onafgedekt doorkoken.
- Bak de groenteburgers in de hete olie. Voeg peper en zout toe. Schil de banaan, snijd ze eerst in schijven en vervolgens in blokjes. Snijd de schijven ananas in kleine stukjes. Laat de geraspte kokosnoot lichtjes kleuren in een antikleefpan.
- Schik een groenteburger per bord. Overgiet met warme saus. Verdeel de stukjes ananas en banaan, bestrooi het geheel met kokosnoot.

Groenteburger met aardappelen, kerriesaus en fruit is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groenteburger met kerrie-mangosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse groenteburger met komkommersalade
15 min
Bekijk recept
Groenteburger met spinazie en zoete-aardappelfrites
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met wortelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept