Groentekebab met tomatensalsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de gewassen courgette in plakken van 1 cm dik. Snijd de paprika's door, verwijder de zaadlijsten en verdeel ze in grote blokjes. Borstel of veeg de champignons schoon. Snijd het loof van de uitjes in ringetjes en laat de uitjes heel. Kruis de tomaten voor de salsa in, leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes. Meng het uitjesloof en de andere ingrediënten voor de salsa erdoor. Leg houten prikkers eerst even in water zodat ze tijdens het grillen niet verbranden. Rijg de ingrediënten van de kebab aan de spiesen. Meng 2 eetlepels zonnebloemolie met peper en zout en bestrijk de kebab ermee. Verwarm de grill of een grillpan goed voor en rooster de spiesen ca. 10 minuten. Keer regelmatig. Lekker met een groene salade.
Voorbereiding
stijd: ca. 25 minuten. Voedingswaarde per spies: eiwit 2 g, vet 1 g, koolhydraten 8 g, kcal (kJ) 49 (206).

Groentekebab met tomatensalsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Groentekebab met couscoussalade
30 min-
Bekijk recept
Kip-groentekebab met tomatenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekebab met couscoussalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept