Groenten en spek in de romertopf

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[b:475bbb1551]
Voorbereiding
[/b:475bbb1551] : Leg een romertopf 20 minuten in koud water en laat hem uitlekken. Snijd de bleekselderij in stukjes, de bloemkool en de brocoli in roosjes, de uien in ringen, de paprika in reepjes de tomaten in vieren. Zet de romertopf in een koude oven en voer de temperatuur langzaam op tot 200 graden celcius. Stoof de groenten zo in 40 minuten gaar

Groenten en spek in de romertopf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Voor De Slanke Lijn
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Indische Rosbief Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Perfecte Eend
10-20 min -
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept