Gewokte biefstukreepjes met doperwtjes en romige k

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Schrap de worteltjes en snijd ze in schuine plakjes.
- Snijd de biefstuk in smalle reepjes.
- Breng in een ruime pan een flinke laag water met wat zout aan de kook. Voeg de rijst toe en kook deze in ca. 10 minuten gaar. Afgieten en terug in de pan met het deksel erop nog 3 minuten laten staan.
- Zet ondertussen een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de plakjes wortel en de doperwtjes 5 minuten. Schep de biefstukreepjes erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de boemboe en de kokosmelk toe en laat ca. 2 minuten zachtjes pruttelen.
- Schep de rijst en de gewokte biefstukreepjes in diepe borden of kommen.

Gewokte biefstukreepjes met doperwtjes en romige k is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept