- Breng in een ruime pan een flinke laag water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed uit laten lekken.
- Dep de tahoe droog en snijd in zeer kleine stukjes.
- Was en snijd de paksoi in reepjes.
- Pel en snijd de uien in ringen.
- Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tahoe 3 minuten. Schep de paksoi en de uienringen erdoor en roerbak nog 3 minuten. Schep de afgekoelde noedels erdoor en roerbak nog 3 minuten. Voeg dan de woksaus naar smaak (ca. 10 eetlepels) toe en schep alles nog een keer goed door elkaar.
- Schep de gewokte tahoe in diepe borden of kommen en strooi de pinda's erover.
- Geef er een gemengde salade bij, dan heb je je portie groente voor de dag lekker binnen. Lekker anders kan ook: - Geef er krokante pickled uienringen apart bij: snijd 2 rode uien in ringen. Leg de uienringen in een schone droge theedoek en bestrooi ze royaal met wat zout. Wring de theedoek zodanig uit dat al het vocht (uit de uien) eruit loopt. Spoel de uien met wat water en wring ze nogmaals goed uit."}}