- Zet een grote wok op het hoogste vuur en laat de wok zo heet worden dat hij begint te walmen. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de runderreepjes ca. 3 minuten. Schep de paprikastukjes en de spitskool erdoor en roerbak deze 3 minuten mee. Roer er vervolgens de sausmix (uit het pakje), 1/2 l water en 3 eetlepels sojasaus door en laat dit ca. 3 minuten zachtjes pruttelen.
- Breng ondertussen in een ruime pan een flinke laag water met een scheutje sojasaus aan de kook. Voeg de mie toe, kook deze in ca. 4 minuten gaar. Trek de mie na 1 minuut koken met 2 vorken los en roer tijdens het koken nog even om. Afgieten in een vergiet en goed laten uitlekken.
- Schep de eiermie en de gewokte tjap tjoi in diepe borden of kommen. Op tafel: - Zet Kroepoek en Sambal op tafel, om naar eigen smaak toe te voegen en erbij te nemen. Lekker anders kan ook: - Vervang de runderreepjes door in reepjes gesneden kipfilet (ca. 5 minuten roerbakken) en vervang de sojasaus door ketjap manis of ketjap asin. Geef er een gemengde salade met tomaat bij, dan heb je je portie groente voor de dag lekker binnen."}}