Gistdeeg

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De gist met lauwwarme melk glad roeren. De bloem in de mengkom doen en er een kuiltje in maken. De melk met de gist en zout toevoegen. Met de deeghaken van de mixer het beslag kneden tot het deeg van de kom loslaat. Het deeg 1 uur afgedekt op een warme plaats laten rijzen.

Gistdeeg is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gistdeeg (Ned. Limburg)
30-60 min -
Bekijk recept
Gistdeeg Voor Pirogi Met Zuurkool, Uien En Wortelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limburgse Fruitvlaai van Gistdeeg
0 min
Bekijk recept

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gistdeeg (Ned. Limburg)
30-60 min -
Bekijk recept
Gistdeeg Voor Pirogi Met Zuurkool, Uien En Wortelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Limburgse Fruitvlaai van Gistdeeg
0 min
Bekijk recept