Goudbrasem en verse zalm met basilicum

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

verse pasta bereiden (500 gr. bloem, 5 eieren, 5 eetlepels olie, peper en zout) de helft van de basilicum fijn hakken en onder de pasta mengen, drogen beetgaar koken lenteui in fijne ringen snijden en aanfruiten, bevochtigen met visbouillon en room, laten inkoken, kruiden met chilipoeder de brasem en zalm in stukjes snijden en bakken in olijfolie de saus afwerken met blokjes tomaat en verse basilicum Afwerking de pasta op het bord schikken rondom de gebakken vis oversausen afwerken met een takje basilicum

Goudbrasem en verse zalm met basilicum is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept

Colombo van goudbrasem
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem in zoutkorst met citroenvinaigrette
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbrasem met citroen en wortelgroenten met gremolata van koriander
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van goudbrasem en kaki
Voorgerecht
Bekijk recept