Goulash anders

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kooktijd: 1.1/2 uur Snij het vlees in stukken van 2 cm, schroei ze dicht en laat kleuren in de hete olie. Voeg het water, tomatenpuree, wijnazijn, komijn en kaneelstokje toe. Breng een beetje op smaak met peper en zout. Zet een deksel op de pot en laat 1 uur zachtjes sudderen. Pel de uitjes en laat 1 minuutje in kokend water blancheren. Voeg ze toe aan het vlees en laat mee sudderen. Voel na een 15 tal minuten of ze al zacht zijn. Breng op smaak met peper en zout. haal er de kaneelstok uit. Verbrokkel de Feta over het vlees en dien op. Gaat met Frans brood of gekookte aardappelen.

Goulash anders is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept