Goulash van hert met Ciney, gratin van peren en kn

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

[color=blue:13bd4824f4]Voor de goulash: [/color:13bd4824f4] Kruid het vlees en fruit het samen met de look en de ui langs alle zijden mooi bruin in boter. Voeg er alle kruiden bij, bestrooi met bloem, meng alles stevig door elkaar en blus met het bier. Breng aan de kook en laat een uurtje sudderen op een klein pitje. Voeg de fonds en de in stukjes gesneden paprika en tomaat bij de saus en laat nog een half uurtje zachtjes sudderen. Controleer de kruiding en de binding. [color=blue:13bd4824f4]Voor de groenten [/color:13bd4824f4] Vet een ovenschaal in met boter. Schil en was alle groenten en snijd ze in niet te dunne plakjes. Leg een laag aardappelen in de schaal, vervolg met een laagje peren en eindig met een laagje knolselder. Meng de room met de kruiden, de kaas en het ei en verdeel dit over de groenten. Dek de schaal af met aluminiumfolie, plaats ze even op het vuur en wanneer de room kookt in een warme oven. Verwijder na 20 minuten de folie en laat nog 5 minuutjes kleuren.

Goulash van hert met Ciney, gratin van peren en kn is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kn del in champignonsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kn ckebr d met gerookte zalm (Scandinavi )
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige Taart Met Paddestoelen En Roomkaas Met Kruiden En Kn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marillenkn&#245del
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept