Gratin van druiven en frambozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de druiven, ontpit ze en laat ze drogen. Doe de eierdooiers, de suiker en een koffielepeltje kaneel in een pan en meng. Plaats de pan in een andere pan met licht kokend water. Laat de eieren gedurende 3 à 4 minuten aanpakken door te mengen. Giet de wijn beetje bij beetje bij het mengsel en klop onophoudelijk met een kleine klopper. Het mengsel moet schuimen en indikken. Verwarm de oven met de gril. Giet de sabayon in vier ovenschoteltjes. Voeg de druiven toe en meng voorzichtig. Leg de frambozen er bovenop. Zet de schoteltjes onder de gril gedurende 3 à 4 minuten. Uit de oven halen en meteen opdienen. een recept van Paule Neyrat

Gratin van druiven en frambozen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept