Gratin van mantelschelpnoten met fijne groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

(30 min.) Breng 1 dl water aan de kook met het blokje tuinkruidenbouillon. Voeg de diepgevroren groentereepjes toe en laat afgedekt 10 min. zachtjes sudderen. Voeg de diepgevroren mantelschelpnoten toe en laat ze gedurende +/- 5 min. gaar worden. Doe er de mascarponekaas bij en laat 1 à 2 min. koken. Bind met instantsausbinder en werk af met een eidooier. Roer er 2 eetl. geraspte gruyerekaas door, samen met de in fijne reepjes gesneden Ardense ham. Schep de bereiding in schelpen of schoteltjes en bestrooi met gemalen gruyere. Kleur onder de grill en dien op met minibroodjes of stokbrood.

Gratin van mantelschelpnoten met fijne groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept