Gratin van zalm met pasta

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de deegwaren. Breng in een kookpot 1 tot anderhalve liter gezouten water aan de kook en kook de zalm erin die u eerder in grote blokjes heeft gesneden. Enkele minuten volstaan, de zalm moet net gaar zijn maar niet teveel anders wordt hij te droog. Afgieten en het kookwater bijhouden. Bereid een witte saus (Bechamel-saus) met het kookwater van de vis. Plaats de visblokjes in de saus en zet opzij. In een kookpot brengt u de gekookte en uitgelekte deegwaren tesamen met de vloeibare room 2 minuten aan de kook. Meng de twee bereidingen en plaats alles in een beboterde vuurvaste schotel. Bestrooien met Gruyère en 20 minuten laten goudgeel worden in warme oven. Opdienen met een slaatje.

Gratin van zalm met pasta is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept