Grieks varkentje op de grill

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij het vlees in blokjes en leg ze in een kom.
- Bestrooi de vleesblokjes met de kruiden en overgiet ze met de olie, wijn en het citroensap.
- Dek de kom af en laat de vleesblokjes gedurende 30 minuten marineren.
- Om het vlees goed te laten marineren, keert u het nu en dan om.
- Neem de vleesblokjes uit de kom en dep ze droog met huishoudpapier.
- Steek de vleesblokjes op de spiesen en gril ze. TIP: - Dit Griekse gerecht gaat uitstekend samen met gekookte rijst en in olie gesmoorde wortelen.
- *De rest van de witte wijn drinkt u lekker op bij het eten Bron: VLAM

Grieks varkentje op de grill is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse kipspiesjes met krieltjessalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grieks flatbread met gyros van kip
2 uur-
Bekijk recept
Griekse tzatziki
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Grieks gevulde wrap
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept