Griekse amandelpudding met krenten en griesmeel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Klop de boter met de suiker gedurende 10 minuten.
- Klop de eieren luchtig met de kaneel en voeg de griesmeel en de amandelen toe.
- Meng het eimengsel luchtig door de boter met de suiker.
- Vul de springvorm en plaats deze middenin de warme oven gedurende 60 minuten.
- Zet de oven de laatste 15 minuten ev. iets hoger voor een goudbruine kleur.
- Kook het water met de suiker en het citroensap tot een lichte stroop.
- Laat hierin de krenten wellen.
- Serveer de pudding lauwwarm met deze krentensiroop.

Griekse amandelpudding met krenten en griesmeel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Groentecouscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept