De dag voordien: Snij de aubergine en de courgette in schijven van 1cm dik.Doe in een vergiet en bestrooi met zout en laat ze gedurende 1 uur uitlekken, snij dan de champignons in schijfjes. Strijk een diepe ovenschotel in met olijfolie.Verdeel er de aubergineschijven in leg daarop de courgetteschijven en schik tot slot de champignonsschijfjes op.Kruid met 1/2lepel provencaalse kruiden peper en zout.Giet er dan de helft van de tomatensaus bij.Laat in een pan de boter heet worden en bak de spieringen aan beide zijde goudbruin.Kruid met muskaatnoot peper en zout.Schik het vlees op de groenten in de schotel.Giet de rest van de bokaal tomatenvlees bij en kruid met de resterende 1/2 el provencaalse kruiden.leg op elk stukje vlees enkele sneetjes geitenkaas van 1 cm dik.Zet koel weg tot de volgende dag De dag zelf. Dek de ovenschotel af en laat gedurende 40 minuten gaar worden in een voorverwarmde oven op 200 graden. Dien op met pasta
Griekse groenteschotel met spiering is een recept van Jerryke's Cuisine