Griesmeel met bosbessenmoes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Breng de melk aan de kook. Strooi er onder voortdurend roeren het griesmeel in en laat de vla in 5-10 minuten gaar worden.
- Giet de vla in vier schaaltjes en laat ze afkoelen.
- Was de bosbessen en kook ze circa 5 minuten in een bodem water met wat citroensap. Wrijf ze daarna door een zeef of pureer ze in een keukenmachine. Voeg de honing toe aan het moes en laat dit ook verder afkoelen.
- Leg tenslotte een bergje bosbessenmoes op elk schaaltje griesmeelvla.

Griesmeel met bosbessenmoes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rendier met kersen
0 min
Bekijk recept
Fazantenfilet in bladerdeeg met ganzenleversaus
0 min
Bekijk recept
Regenboog-gelei
60 min
Bekijk recept

Citroen-amandelcake
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Griekse bougatsa
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Groentecouscous
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept