Griet met paddestoelen en dragon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de filets af onder koud water en dep ze goed droog. Haal de grietfilets door de bloem en bestrooi ze met peper en zout. Borstel de paddestoelen schoon en snijd ze in reepjes of plakjes. Pel het sjalotje en snipper het. Verhit 3 eetlepels olie en bak hierin de visfilets in 3 à 4 minuten per kant goudbruin en gaar. Houd ze op een andere schaal even warm en voeg aan het vet waarin de griet is gebakken 1 eetlepel olie toe en bak de paddestoelen en het sjalotje in ongeveer 2 minuten. Giet de visbouillon erbij en breng deze aan de kook. Meng de maïzena met 1 eetlepel water (allesbinder wordt niet gemengd). Roer dit door het paddestoelenmengsel tot de saus bindt. Schep de crème fraîche, dragon en citroensap erdoor. Serveer de saus bij de visfilets. Lekker met een salade en rijst. 327 kCal p.p.

Griet met paddestoelen en dragon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept