Groene asperges met Gandaham

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de asperges beetgaar, maak ondertussen de tuile van parmezaan.Strooi de parmezaan op de bodem van een pannetje en verhit. De parmezaan smelt eerst en bakt tot een koekje, haal het koekje er voorzichtig met een spatel uit en snijd het in vier reepjes.
- Meng alle ingedrienten voor de vinaigrette, behalve de bieslook, en verwarm tot net aan het kookpunt.Strooi er dan de snippers bieslook over.
- Verdeel de asperges over de borden, giet de warme vinaigrette over de asperges. Leg op elk bord een sneetje gandaham en versier met een tuile van parmezaan.

Groene asperges met Gandaham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept