Krieltjes met gorgonzolaroomsaus en mozzarella

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C). Snijd de mozzarella in dunne plakken en vervolgens in repen. Leg de krieltjes in een ingevette ovenschaal. Verwarm de room op laag vuur en los hierin de gorgonzola op. Knip het bieslook klein boven de krieltjes. Schenk de gorgonzolasaus hierover uit. Bestrooi tenslotte met de repen mozzarella. Zet de ovenschaal ca. 15 minuten in de oven tot de kaas licht begint te kleuren. Serveer de krieltjes op een bedje van rucola. Lekker met een rucolasalade. Serveer de aardappeltjes bij geroosterde lamsbout of bij kalfsschnitzels. Anders: Vervang de gorgonzola door een andere blauwaderkaas als Danish Blue of roquefort. Vervang de mozzarella door geraspte Goudse of parmezaanse kaas.

Krieltjes met gorgonzolaroomsaus en mozzarella is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept