Krokante komijnkip

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kip in stukjes en marineer ze tenminste 2 uur in de karnemelk en limoensap. Meng in een kom het ei met maïzena en de komijn. Laat de kip uitlekken en haal ze door het eimengsel. Frituur ze in de olie op 180 graden Celsius, laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi de kip met zout.

Krokante komijnkip is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Siemons openhartige bladerdeegtaart
2 uur-
Bekijk recept
Krokante komijnkip
0 min
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept