Krokante vis met pikante saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de vis in gelijke reepjes. Was de groenten en snijd ze in gelijke stukken. Verhit de olie in de wok, en doe er het ontpitte Spaanse pepertje, wat gemberpoeder, de tomatenpuree en de geperste knoflook bij. Overgiet met sojasaus, visbouillon en sherry. Roerbak gedurende twee minuten en breng op smaak met peper. Voeg de groenten toe en roerbak deze vier tot vijf minuten, tot ze mooi krokant zijn. Voeg de stukjes vis toe en bak nog twee tot drie minuten onder voortdurend omscheppen, tot de vis gaar is. Serveer met rijst, noedels of mie.

Krokante vis met pikante saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept