Krokante vissalade

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bonen schoon, kook ze in water met zout in 10 à 15 minuten beetgaar en spoel ze af koud met water. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Was en halveer de tomaatjes. Hak de dille fijn. Bak de vissticks krokant volgens de gebruiksaanwijzing. Meng de bonen met de tomaatjes, uienringen, olijven en dille. Breng de salade op smaak met azijn, olie, zout en peper en schep het op de borden. Leg de vissticks op de salade en serveer hem met stokbrood of licht boerenbrood. Tips: Serveer eventueel wat remouladesaus bij de vissticks. In plaats van balsamicoazijn kun je ook een andere azijn nemen, bijvoorbeeld frambozenazijn. Dunne sperziebonen zijn in deze salade het lekkerst.

Krokante vissalade is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dubbeldikke vissandwich
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Vis-maaltijdsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept