- Chocolade door eiwitten spatelen (niet gladroeren).Vormpjes invetten en beslag erin scheppen. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken. - Warm of koud serveren met halfstijf geklopte slagroom."}]}
- Boven kom chocolade breken. Kom in pan met kokend water hangen en chocolade, boter en 100 g poedersuiker (1 eetlepel achterhouden) al roerend laten smelten. Laten afkoelen tot kamertemperatuur. Oven voorverwarmen op 175°C of gasovenstand
3. Boven 2 kommen eieren splitsen. Eiwitten en rest van poedersuiker stijfkloppen. Eierdooiers, cognac, kaneel en nootmuskaat door chocolade scheppen. Boven eiwitten ma?zena zeven en erdoor spatelen. - Chocolade door eiwitten spatelen (niet gladroeren).Vormpjes invetten en beslag erin scheppen. Taartjes in ca. 20 minuten gaar bakken. - Warm of koud serveren met halfstijf geklopte slagroom.