Kruidige biefstuk met Griekse groenteschotel

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er de diepgevroren biefstukken in. Bak ze eerst goudbruin gedurende 2 min. aan elke kant, op een hevig vuur (prik niet in het vlees en verschuif het niet). Strijk de biefstukken in met rode pesto. Laat verder bakken op een zacht vuur tot ze naar wens gaar zijn. Draai het vlees om en strijk ook de andere kant in met rode pesto. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een kookpan en laat de diepgevroren uiringen sudderen. Voeg de diepgevroren tomaten-blokjes en sperziebonen toe. Dek af en laat op een zacht vuur gedurende 10 a 12 min. gaar worden. Breng op smaak met 1 eetl. rode pesto. Kruid met peper en zout. Dien het vlees en de groenten op met Griekse pasta of gebakken aardappelen (bv. aardappelblokjes,Cribbits).

Kruidige biefstuk met Griekse groenteschotel is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse gehakttaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghettini-groenteschotel met mozzarella en garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept