Voorbereiding stijd: 15 minuten - Kooktijd: 50 minuten - Voor 6 personen Doe de risone met melk, slagroom, suiker, sinaasappelschil, kaneel en kardemom in een pan. Aan de koo brengen en 20-25 min. laten sudderen tot de risone gaar is en de melk is opgenomen Van het vuur halen, boter erdoor roeren en enigszins laten afkoelen. Een ovenschaal invetten. Kancelstokje en sinaasappelschil uit het afgekoelde mengsel verwijderen. Eierdooiers erdoor roeren. In een ovenschaal gieten en in de oven 20 min. bakken op 180°C. Eiwitten stijfkloppen. Geleidelijk suiker, 1 el per keer, erdoor kloppen. Ten slotte oranjebloesemwater erdoor kloppen. Schep dit mengsel op het risonemengsel. Terugzetten in de oven en 5-10 min. bakken tot het schuim goudbruin is. Warm serveren met ijs of room. Let op: risone is een pasta die qua uiterlijk op rijst lijkt. Verkrijgbaar in delicatessenwinkels of goed gesorteerde supermarkten.