Kruidige Spaanse patatas bravas met Gandaham

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C Snijd de aardappelen in vieren en doe ze in een pot. Meng de aardappelen met het paprikapoeder, het chilipoeder, het zeezout, de peterselie en de in heel fijne reepjes gesneden Gandaham. Leg de aardappelen in een ovenschotel en zet ze 40 minuten in de oven. Schud ze af en toe eens op zodat ze aan alle kanten mooi bruin worden. Meng de ketchup, de zure room en de Red Bull voor de saus. Breng op smaak met peper en zout. Het resultaat: een superlekkere snelle hap.

Kruidige Spaanse patatas bravas met Gandaham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept