Wild zwijnskoteletten met pittige champignons

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de wild zwijnskoteletten met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de koteletten aan beide zijden bruin. Neem ze uit de pan en houd de koteletten warm (bord op pan waarin groente gekookt wordt). Voeg de champignons in schijfjes toe en fruit deze met de kleingesneden peper en de tabasco in de bakboter. Leg de koteletten terug en verwarm dit nog ca. 10 minu-ten. Voeg de slagroom al roerende toe en laat dit even inkoken. Maak de saus op smaak af met zout en peper. Gebraden wild zwijnskoteletten met champignons, worteltjes, gestoofde peertjes en gekookte aardappelen. Tip: Vervang zout en peper door wildkruiden en bestrooi het gerecht met fijngeknipte peterselie.

Wild zwijnskoteletten met pittige champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept