Wild zwijnspeper met zuurkool en ananas

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de poulet klein en marineer deze in de wijn met de gehakte ui en de kruiden,gedurende ca. 12 uur in de koelkast. Bak het kleingesneden spek uit in een diepe pan en voeg de olie toe. Doe vervolgens het uitgelekte vlees erbij en bak dit rondom bruin. Voeg het marinadevocht toe en sluit de pan. Stoof het geheel gedurende ca. 90 minuten en bind bij met de aangemengde bloem. Verwarm de zuurkool met het ananasvocht en de kleingesneden ananas. Laat de zuurkool uitlekken, schep deze in een verwarmde schaal en daarop de wild zwijnspeper. Wild zwijnspeper met zuurkool, tuttifrutti en gegratineerde aardappelpuree. Tip: Voeg bij het stoven de zuurkool met de ananas toe en voeg op het laatst 1 dl. slagroom toe aan het gerecht.

Wild zwijnspeper met zuurkool en ananas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept