Wilde duif met rieslingsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de binnenkant van de duiven met de laurier, tijm, zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 30 min. Keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braad-vocht. Neem de duiven uit de pan en houdt ze warm. Blus de braadboter met de wijn en roer de aanbaksels los. Zeef het vocht, breng dit opnieuw aan de kook en kook het geheel in tot 2 dl., Voeg al roerende de bessengelei en de room toe. Breng de saus op smaak met zout en peper. Leg de duiven op een verwarmde schaal en schenk een gedeelte van de saus eroverheen Wilde duiven met rieslingsaus, spruitjes, gestoofde peertjes en gekookte groene pasta.

Wilde duif met rieslingsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenskotelet met Rieslingsaus en flensjes uit de Elzas
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Tongrolletjes Met Rieslingsaus
30-60 min -
Bekijk recept
Rieslingsaus Met Shii-Takes
0-10 min -
Bekijk recept
Varkenskotelet met rieslingsaus en flensjes uit de
0 min
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept