Wilde duiffilet met meloen en kiwi

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de duiffilets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak ze hierin gedurende 3 minuten aan ieder kant. Neem de duivenborsten uit de pan en houd ze warm. Voeg de uitgelekte meloen, de uitgelekte kiwi en 2 dl. vocht toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los. Meng de room met de likeur en het aardappelmeel en voeg dit al roerende toe aan de vruchten.Leg hierop de duiffilets en verwarm dit nog 10 minuten Wilde duiffilet met meloen en kiwi, groentemix en gebakken pommes d'amour. Tip: Vervang kiwi likeur door vruchtensap en maak de saus op smaak met cayennepeper

Wilde duiffilet met meloen en kiwi is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept