Bestrooi de filets met wildkruiden. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de filets 2-3 min. aan iedere kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm. Blus de bakboter met de Cumberlandsaus en voeg het sinaasappel- en citroensap toe. Kook de saus in en maak deze op smaak af met peper. Duiffilets met Cumberlandsaus, gestoofde Chinese kool en gebakken aardappelpartjes [b:5531063390]Cumberlandsaus[/b:5531063390] 2 sjalotjes 1 sinaasappel 1/2 citroen 300 gram aalbessengelei 0,2 dl port mosterdpoeder gemberpoeder cayennepeper Maak met behulp van een sambaltrekker een julienne van het oranje van de sinaasappelschil. Doe hetzelfde met de citroenschil. Maak de sjalotjes schoon en hak ze fijn. Kook de sjalotjes, sinaasappelschil en citroenschil 3 minuten af en laat het mengsel uitlekken. Vermeng mosterdpoeder en gemberpoeder met het sap van 1/2 sinaasappel en wat citroensap. Passeer de aalbessengelei door een zeef en voeg deze bij het mengsel. Voeg de port, de sjalotjes en de julienne toe en wat cayennepeper. Laat de saus enige uren rusten alvorens ze te gebruiken.
Wilde duiffilets met Cumberlandsaus is een recept van Jerryke's Cuisine