Wilde eend met druiven

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi deze met wildkruiden en omwikkel de eenden met het spek. Leg de eenden op het rooster boven een ovenschaal of braadslede in een voorverwarmde oven (180 gr.) gedurende ca. 40 minuten. Keer de eenden regelmatig om en bedruip ze met het braadvocht. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de gehakte ui met de kleingesneden knoflook. Voeg de druiven toe en flambeer met de cognac (afzuigkap uit!) Voeg eventueel een scheutje water toe en maak de saus op smaak af met zout en peper. Wilde eend met druiven, stoofpeertjes, prei en gekookte aardappelen.

Wilde eend met druiven is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Salade met druiven en pecannoten
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm met knolselderij-aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met paksoi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept